Război cu linkuri într-o agenţie de publicitate.

Recomandări

Chiar şi viaţa într-o agenţie de publicitate devine, din când în când, monotonă. Aşa că uneori, ca probabil în toate birourile din lume, se stârneşte o competiţie a linkurilor trimise de colo-colo, de la un copywriter la un art director, de la client service la strategie, de la omul de new business la cel de digital… În fine, aici în general se opreşte competiţia, fiindcă onlinerii chiar ştiu tot ce se-ntâmplă pe net, dar asta-i altă poveste.

Orişicât: săptămâna asta la Friends s-a declanşat o astfel de furie. Şi pentru că vă ştim curioşi şi deştepţi, ne-am gândit să împărtăşim cu voi cele mai prăjite site-uri peste care am dat cu ocazia asta. Sunteţi gata?
agentii de publicitate linkuri

De exemplu, AICI veţi avea ocazia să vedeţi cum nişte pisoiaşi se asezonează cu pacheţelele de pe abdomen. Un site cu care mergi la sigur dacă vrei să impresionezi o gaşcă de fete. Nu ştim dacă merge aruncat într-o agenţie de publicitate, dar într-una, două, de PR (nu dăm nume, că cine ştie) spargi sigur. Atenţie, e pe franceză :)

Dacă le-am dat fetelor ceva, hai şi pentru băieţi. Iarăşi, nu ştim dacă merge într-o agenţie de publicitate clasică, dar la băieţii de la BTL vei avea garantat succes. Say cheese şi dă click AICI. Tot pe franceză.

Într-o agenţie de publicitate contează, cât de cât, şi art directorii :) aşa că AICI unii s-au gândit să ne testeze abilitatea (şi răbdarea) de a distinge între mai multe feluri de albastru, iar AICI poţi vedea cel mai mare tablou ASCII din lume.
ASCII van gogh

Încheiem morbid, dar interesant. Dă click AICI şi-ai să vezi ce selphy-uri îşi fac oamenii când îşi conduc bunica pe ultimul drum. V-a plăcut? Mai vreţi?

Răspunsuri

  • http://sindromulmedia.wordpress.com/ Neacsu Aurelian

    Selfies @funerals. Senzatii morbide in fata propriei identitati. :-) ) That’s a tough job.