Tinerii au răspunsuri pemeserie.ro

Recomandări

pemeserie.ro_

Pemeserie.ro este o platformă online pentru testarea psihologică în vederea orientării în carieră. Ea este adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 14-24.

Dacă eşti unul dintre cei care nu ştiau că aveau un psiholog în şcoală, dacă nu ți-a spus nimeni niciodată la ce eşti bun de fapt, dacă la orele de consiliere în carieră făceai mate sau română, ar fi bine să arunci un ochi pemeserie.ro

Pemeserie.ro poţi face teste de interese, personalitate şi inteligenţă.

Testul de interese sau testul Jackson Vocational Interest Survey este menit să te ajute în descoperirea lucrurilor care-ți plac, pe care tu, ca un millennial ce se respectă ar trebui să-ți construiești o carieră sau să îți dea un reper asupra domeniului în care ar trebui să activezi.

Intelligent-Struktur-Test 2000 R  este testul care îți dă o perspectivă asupra IQ-ului tău la nivel profesional. O dată făcut vei avea o pespectivă asupra aptitudinilor tale. Ca să afli cât de bine stai la ce, trebuie să dai 90 de minute din timpul tău.

Unde şi cum să-ţi foloseşti atuurile personalităţii tale poți afla făcând testul Big Five Questionnaire. Acesta este un test de personalitate recunoscut de întreaga Europa. După 25 de minute vei ştii totul despre gradul de extraversie, amicalitate, deschidere mentală, stabilitate emoțională şi conştiinciozitate.

Aşadar, la sfârşitul zilei vei ştii spre ce job să-ți îndrepți atenția, la ce interviu să te duci şi unde mai pui că CV-ul tău va urla argumente, maximizându-ți şansele de angajare.

Vă urez  baftă!

Pemeserie.ro este o idee închegată de Testcentral/ D&D Consultants, cel mai mare editor de teste psihologice ştiințifice din România.

sursă foto

Răspunsuri