Linkurile dintre generaţii

Recomandări

linkurile dintre generaţii

Vorbeam zilele trecute cu o colegă despre cum generația nouă de studenţi a împovărat traficul la metrou niciodată staţionând pe partea dreaptă şi blocând căile de acces. Dacă anul trecut pe vremea asta Fishington Post lansa brieful de încurajare al mersului pe jos, anul ăsta va urma o continuare a misiunii. Stay tuned.

Dacă sunteţi interesaţi de diferenţele dintre generații, săptămâna asta a apărut un nou episod din Human Graph Experience. Intriga acestuia este de dată de facts and figures dintre generații. Mai multe despre baby boomers, generația X și Y găsiţi aici.

Tot săptămâna asta am dat peste studiul Playboy – State of Man. Il puteţi analiza accesând link-ul.

Din acest studiu aflăm că bărbații din generația actuală găsesc din ce în ce mai puțină satisfacție în diverse aspecte ale vieții lor, spre deosebire de tații lor, care pare-se erau mai fericiți.

generații

Care-ar putea fi cauzele decăderii gradului de satisfacţie?

Să fie oare din cauza partenerelor? În 30 de ani, chiar şi în America, comportamentul femeilor s-a schimbat. Cele 2 teritorii pe care cuplurile le împărţeau, cel social și cel intim, al familiei, acum sunt nevoiți să se intersecteze şi să găsească un echilibru între cele două. Desigur, nefericirea poate avea mai multe cauze. Spre exemplu, faptul că s-au pus pe treabă şi sunt băieți harnici…

generații

Din ciclul ”există viață după inel” închei într-o notă optimistă lăsându-vă cu Lella şi Massimo Vignelli. Despre generații pe care le-au influenţat  puteţi vedea aici.

Weekend fain!

 sursa foto

Răspunsuri