Rezultatele concursului de billboard-uri mai urâte decât ale poliției

Recomandări

În finalul articolului nostru de data trecută despre billboard-urile Poliției Sectorului 5, candidate serioase la zmeura de aur a OOH-urilor românești, am lansat o provocare de a găsi sau de a crea un vizual care arată mai rău decât atât.

Cerința nu a fost deloc una ușoară, fiind aproape imposibil să găsești ceva care să arate mai nearmonios decât billboard-urile Poliției Sectorului 5, cu toate acestea am avut patru curajoși care s-au înscris în competiție.

Prima dintre aceștia, în ordinea sosirii e-mailurilor, este Tea Tomescu, care ne-a share-uit o fotografie de pe facebook, cu billboard-ul de mai jos, despre care n-am aflat încă în ce sector e:

tea tomescu billboard-uri politia sectorului 5

Al doilea în ordinea înscrierii este un domn cu pseudonimul ludens_id, care ne-a trimis un OOH creație proprie, pe care Predu l-a surprins, nu de mult, în sectorul 6 și l-a lăudat și-n social media pentru alegerea inspirată a premiului în funcţie de target (haha):

ludens_id billboard-uri politia sectorului 5

Cel de-al treilea OOH sosește de la Filip Ilu și arată cam așa:

filip ilu billboard-uri politia sectorului 5

Ultimul entry este cel al lui Andrei Jindiceanu, care a pornit de la vizualul celor de la Poliția Sectorului 5 și a reuşit să-l facă să arate şi mai rău:

andrei jindiceanu billboard-uri politia sectorului 5

În urma unor deliberări intense, juriul format din Pocs, Agi și Ioana Enescu, cei trei Art Directori din Friends, a hotărât că marele câștigător esteeee… Filip Ilu şi posterul cu grădiniţa creepy, votat în unanimitate cu punctaj maxim pentru “am făcut cancer la ochi”.

Felicitări, Filip, şi te contactăm pe privat cât de curând să vedem cum rămâne cu premiul.

Mulțumim tuturor celor care s-au înscris, ne-ați dovedit că există art directori și mai răi decât un polițist care a învățat Corel.

Răspunsuri

 • Colo Nel

  cred ca s-a tratat cu superficialitate ooh-ul cu rai sau iad. incepand de la copy si de la modul in care se adreseaza privitorului si terminand cu modul in care l-au executat, incalca toate regulile nescrise ale unui ooh. este o anomalie, o mizerie, un gunoi, un iad al printurilor. va rog sa revizuiti :) )

 • sorin tranca

  si eu votez cu rai/iad, colonelu are dreptate

  • http://www.fishingtonpost.ro/ FishingtonPost

   Juriul va transmite ca nu accepta contestatii. Si printul cu gradinita arata la fel de mizerabil.