O decadă de calendar FRIENDS Advertising

Recomandări

Devenit deja o tradiție, calendarul marca FRIENDS Advertising ține neîntrerupt pasul cu aniversările agenției. Începând cu anul 2004, toate edițiile au fost create având în spate un concept frumos definit.

Pierdute în negura timpului, calendarele apar încă de la prima aniversare FRIENDS. De exemplu (pentru a face un mic salt în timp), anul 2009 a avut ca temă principală tipologiile de creativi cu ilustrarea tuturor instrumentelor lor din dotare. Anul următor au fost în prim plan 12 oameni importanți din agenție cu toți prietenii lor imaginari (The Imaginary Friends): preocupările, pasiunile și skillurile lor – prezentate ca niște amici care sunt tot timpul alături de ei și îi ajută.

Ediția 2011 – 2012 a găzduit în paginile sale povești (Tales from the Past) despre clienții FRIENDS. Cum ne-am cunoscut, cum am lucrat, cum a ieșit bine. Calendarul de anul trecut a ilustrat 12 tipologii de branduri (Your quick guide to happy consumers), în forma unor personaje care se apropie cât mai bine de consumatori.

Ediția aniversară de anul acesta este un tribut al agenției către toți prietenii ei. Cele douăsprezece luni au fost create de prieteni pentru prieteni. Printre cei care au răspuns prezent la apel se numără Radu Manelici, Alexe PopescuFésüs Barna, Monotremu, Vlad Mihai, Cosmin Bumbuț, Eugen Erhan, DoR, Radu Pop, Iv cel naiv, Vali Petridean, Mădălina Andronic & Claudiu Ștefan, SUB25 și Alex Gâlmeanu.

Vă mulțumim tuturor că ne-ați fost prieteni în cei 10 ani care au trecut și vă asigurăm că vom fi mereu alături de voi. Și nu uitati, vă așteptăm cu propuneri de idei pentru viitoarele calendare FRIENDS!

Răspunsuri