Castigator la Loto

Recomandări


A venit baiatul care a castigat 10 milioane de euro la Loto sa isi ia banii:
“Presedintele Loteriei Române a mai spus că bărbatul are peste 30 de ani, este căsătorit, are copii, iar din banii câştigaţi va achita, în primul rând, datoriile la bănci.” (sursa)

Foarte logici si cu picioarele pe pamant oamenii ce castiga la loto.
In Libertatea, era la un moment dat un articol despre castigatorii altui mare premiu la loto si ce au facut ei cu banii:

“A trecut aproape o luna de cand doi tineri din comuna Perisoru, Calarasi, au castigat peste doua milioane de euro la Loto 6 din 49. Ei si-au cumparat doua case, un VW Touareg, un scuter si haine. Proaspetii milionari in euro se duc in continuare la munca. ” (sursa)

Se duc in continuare la munca pentru ca nu il pot lasa balta pe patronu’ care i-a ajutat de atatea ori. Vecinii marilor castigatori declara ca cei doi castigatori au ramas oameni normali si merg la crasma din sat si stau de vorba ca si inainte.

Si-au luat Touareg desi n-au permis. Pretul caselor din sat a crescut de doua ori si printre lucrurile excentrice pe care le-ai facut se numara episodul 1 mai …cand…au luat un microbuz si si-au dus toti vecinii intr-o excursie la o manastire de pe langa sat.

Răspunsuri

 • Ioana H.

  tare :) ))

 • Stelian O.Gica

  tu ai castigat vreodata la loto?
  te-a schimbat asta cu ceva?

 • Ioana H.

  Am castigat cand eram mica la loz in plic 5000 de lei si mi-am luat primii mei bascheti.
  Mi-a schimbat perspectiva de viata asupra pantofilor :) )

 • ioana j.

  excelent
  eu mi-as fi pus niste silicoane si mi-as fi luat un avion

 • cLugraphy.wordpress.com

  :) ) haha poate prima luna au fost la fel acum s au schimbat muuuult sunt foarte plini de ei si au mai luat vreo 3-4-5 masini… :D