WWF New Collection – Imaginary Animal

Recomandări

Ați auzit de bamboseal? Poate vreți și voi unul acasă. E un animal care seamănă puțin cu o focă, puțin cu un cerb și clar are ceva de Saint-Bernard în el. Se deplasează greu și când strănută își aruncă blana. E simpatic, doar că are o mică problemă: e imaginar.

Seal

 Bamboseal împreună cu alte două animale, dolyphan-ul și bufaloon-ul, a fost creat de agenția franceză Marcel pentru o campanie WWF împotriva exploatării animalelor pentru blană.

Dolyphan

Ideea de la care au pornit e că oamenii renunță la ceva ce le place doar dacă le oferi altceva în schimb. În loc de de blană de focă veritabilă, poate vor să încerce un veston din bamboseal.

Animalele create de Marcel sunt departe de orice suferință. Au blană frumoasă și renunță de bună voie la ea. Dacă răcește, Bamboseal strănută și își aruncă blana, dolyphan-ul e groaznic de temător și de fiecare dată când mai trage o spaimă își lasă blana intactă în urmă. Toate aceste blănuri imaginare sunt numai bune de creat mănuși fără degete, huse de iPad și veste. Aici intervine partea reală a campaniei. Buticul chiar există online și accesoriile pot fi cumpărate.

Dacă vreți să vedeți ce n-a văzut nici Teleenciclopedia, faceți și voi cunoștință cu bamboseal-ul și cu dolyphanul.

Mai multe puteți citi despre ei si pe site-ul Wonder World Fur.

Răspunsuri