Follow me

Recomandări

Se pare că soarta a ținut cu Grumpy the cat, pentru că aveam pregătită una bucată articol menită să-l desființeze. Fără rea intenție însă, promit. Now, follow me!

Așadar, cu o urmă de teamă cum că voi irosi pagina de articol pentru 6 martie 2013, m-am apucat totuși să scriu despre acest ceva care l-a salvat pe motanul internaut.

Totul se întâmpla sâmbăta ce tocmai a trecut, pe la ora 6 și ceva. Cu un ochi pe televizorul priponit pe o emisiune despre prigoriile din Africa de Sud, cu o ureche pe radioul online și cu o alta pe fosta colegă de generală ce mă întreținea la telemobil, îmi păstram liber celălalt ochi pentru news feed-ul de pe Facebook.

“Prigoriile, sau mâncătoarele de albine sunt păsări migratoare”, ” ..care s-au mutat de pe Griviței pe Eminescu anul trecut în iulie. Le mai știi?”, “..se numără printre păsările cele mai viu colorate din Lumea Veche” , “..și nici măcar nu au întrebat pe nimeni dacă e ok”, “..prigoria este una dintre puținele păsări care se pot uita drept înainte cu ambii ochi, peste vârful ciocului”, “..dar nu știu cum face, că mereu îmi vorbește de sus”.

Să fi trecut vreo 5 minute bune de haos conversațional când deodată totul s-a oprit, degetele pe scroll, ochii pe monitor și urechile, da și urechile. Și acolo era ea. O fată a cărei față nu o vedeam. Înconjurată de niște culori frumoase și parcă un miros și mai fain, trăgea de mână un băiat. Și îl tot trăgea din poză în poză și pe mine după ei. Nici acum nu știu ce m-a impresionat atât de tare, cert e că imaginile alea m-au trecut prin ce ar trebui să mă treacă un ad bun din ziua de azi.

Inițial am zis că e reclamă la parfum, apoi la travel something, apoi la couple’s therapy, apoi la ojă, apoi la jeanși, apoi la anvelope, apoi la șampon, apoi la H&M, apoi la Cola, apoi la vreo bancă cu credite pentru nevoi speciale, apoi la vreun cabinet oftalmologic, apoi la un high-class inn pentru pets, apoi la viagra și la final când am văzut că fata se mai și dezbracă puțin m-am gândit că trebuie să fie ceva mai… personal. Și iată! De fapt nu e reclamă la nimic. Este pur și simplu jurnalul de bord al unui rus, Murad Osmann, care se lasă tras de mână de iubita lui. Prin toată lumea. Pe Instagram. Dar nu vă mai zic nimic si vă las să vă uitați la itinerariul celor doi.

Oh and ladies, it’s fair enough to drag your man around the world as long as your back /bottom looks like hers.

articol mic

Răspunsuri