Sa fim recunoscatori

Recomandări

A venit Ziua Recunoștinței peste noi. Mai mult peste americani, dar cum americanii sunt peste noi, we didn’t stand a chance. Și se zice că azi tre să fim recunoscători. Așa că să fim. Cu dubii mari legate de cuvântul ăsta – recunoștință (la dicționar zice că e o obligație morală), voi începe eu.

Sunt nerecunoscătoare pentru că pisica mi-a rătăcit unul dintre cerceii „de weekend”. Sunt nerecunoscătoare pentru că mi s-a furat din nou pubela de gunoi. Sunt nerecunoscătoare pentru că la IKEA n-am mai găsit așternuturile alea frumoase decât de 220x240cm. Sunt și mai nerecunoscătoare, dacă se poate, pentru că proprietara îmi sustrage în continuare facturile din cutia poștală.

Sunt nerecunoscătoare pentru că am fost să văd Hotel Transylvania și am pierdut 15 min din film, stând la o coadă care bloca coada mea. Era coadă la Twilight. Sunt și mai și mai nerecunoscătoare pentru că Hotel Transylvania e un film pe care ar trebui să-l vadă copiii cu Iphone-ul 5 care mi-au blocat mie coada.

Sunt nerecunoscătoare că n-am mai mâncat un crème brûlée de o eternitate. Sunt nerecunoscătoare că Owen, Clive Owen n-a mai scos un film de ceva vreme. Sunt nerecunoscătoare că „la cererea publicului”, Ștefan Bănică Junior presteaza. In general. Și sunt nerecunoscătoare că în Gregorys au început deja colindele. Sunt nerecunoscătoare că nurofenul nu-ți ia durerea cu mâna și sunt nerecunoscătoare că Urania nu e mai specifică…

Acum că poate v-ați dat seama pentru ce sunteți voi recunoscători, zic să ne și destindem un pic. Așa de dragul americanilor. Un scurt meniu și un program de divertisment.

Enjoy and be grateful!

A snack:

A drink:

Tipsy Turkey Pumpkin Roast Drink

  • 30 ml bourbon whiskey
  • 30 ml vodka
  • 25 ml sirop de arțar
  • 25 ml  zeamă de lămaie

Se adaugă toate ingredientele într-un shaker. Se agită bine după care se strecoară peste 3 cuburi de gheață într-un pahar refrigerat. Puteți adaugă un praf de scorțișoară.

A movie:

http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s15e13-a-history-channel-thanksgiving/

Răspunsuri