CIOBEZ PENTRU TINE s-a incheiat, ghinionul a fost alungat.

Recomandări

Aseara, 18:30, chioscul de langa Friends Advertising:

Cu zece minute inainte, Laura ma rugase telefonic sa cumpar un pachet de Dunhill Fine Cut White. La chiosc, vanzatoarea ma anunta: “Esti foarte norocos. Asta e ultimul pachet.”

*****************************

Dragi prieteni ex-ghinionisti.

Fishington Post are bucuria sa va anunte faptul ca ieri, 18 decembrie 2011, in jurul orei 16:00, intreg ghinionul avut pe anul 2011 a fost spart si ca, prin urmare, putem acum pasi cu totii in 2012 cu speranta indubitabila ca vom avea noroc. Ciobez Pentru Tine s-a incheiat odata cu Gala Anti-Ghinion de la Zone Arena, prin amabilitatea prietenilor norocanini de la Planeta Ham Ham.

Nu a fost insa floare la ureche. Dis-de-dimineata, specialistii Fishington Post s-au adunat la fata locului pentru a face pregatirile marelui eveniment. Desi ghinionul ne-a opus ceva rezistenta, preparativele au fost terminate la timp.

Armament de paintball, prastii, bowling, aruncat cu sticle la tinta sau pur si simplu aruncat cu pietre. Toate aceste activitati s-au dovedit de un mare succes printre participantii care au inceput sa apara la orele 15:00. Desi ghinionul a opus o rezistenta dura, el s-a dovedit pana la urma un adversar nemasurabil cu echipa noastra, care si-a dorit mai mult victoria si alungarea acestuia.

Dupa ce tot ghinionul a fost transformat in cioburi, a ramas ultimul bastion: pomul de Craciun. Determinarea jucatorilor nostri a fost intr-atat de mare incat, chiar dupa ce ghinionul a refuzat sa se dea batut in intregime, sunetul cioburilor si a sticlelor sparte a inceput sa rasune victorios prin focul purificator, precum niste ultime ramasite ale unor vremuri trecute, lipsite de noroc, care acum au luat sfarsit.

Gala Anti-Ghinion de la Ciobez Pentru Tine s-a incheiat. Multumim tuturor celor care au avut incredere in noi (prin share-uri, like-uri, retweeturi sau, pur si simplu, prin ganduri) si in numele carora am anihilat ghinionul. Avem convingerea ca anul viitor va fi unul norocos pentru noi toti. Si ca, la anul pe vremea asta, n-o sa mai avem nevoie de nicio gala anti-ghinion.

Mult noroc in 2012!

PS: Ramaneti pe receptie, pentru ca, in curand, vom avea si inregistrarea integrala a evenimentului transmis ieri, in direct, prin live streaming.

Răspunsuri