Ecotrend de iarna

Recomandări

Se asterne peste noi parfum de iarna, miros de sarbatori. Vedem lumini de sarbatoare pe strazi si gandurile noastre se pregatesc de lumina Craciunului si de un nou sfarsit de an. Se pregatesc ceasuri de poezie, de melancolie, de visare. Am pregatit zilele acestea bradul in acvariul prietenos. Am adoptat varianta eco anul acesta, si anume brad din hartie, cu globuri decupate si bomboane bricolate.

Inspirata fiind de evenimentul “Ciobez pentru tine”, am scotocit prin arhiva brazilor eco si iata ce am gasit in diferite parti ale lumii: “Ice Tree” – bradul de Craciun facut din 300 de sticle de apa reciclate, care sta in vazul tuturor celor din Montreal.

In Venetia, acum ceva timp, a fost facut un brad din 1000 de tuburi din sticla colorata de Murano. Lungimea bradului a fost de 8.5 m, iar greutatea de 3 tone. A fost cel mai mare brad din lume confectionat din sticla suflata artizanala. Un filmulet aici:

Bradul Heineken din Shanghai este pe departe cel mai reusit: 1000 de sticle de bere.

Pom de craciun din sticle de bere Heineken

Sper ca acest articol sa nu stirbeasca cu nimic farmecul Craciunului din acest an, si mai mult, sa ne faca sa fim mai responsabili cu natura.

In concluzie, bradul de Craciun poate fi reinventat. Aveti nevoie doar de o mini doza de creativitate.

Răspunsuri