CIOBEZ PENTRU TINE – o campanie Fishington Post impotriva ghinionului

Recomandări

UPDATE, 16 decembrie, 14:48

Dragi prieteni care doriti noroc, cercul celebritatilor care sustin “Ciobez Pentru Tine” se inchide astazi. In exclusivitate pentru Fishington Post, Bogdana Butnar sparge ghinionul cu puterea Internetului.

Acestea fiind spuse, va asteptam pe toti sa alungam ghinionul duminica, de la 15:00, la Gala Anti-Ghinion tinuta la Planeta Ham Ham. Sa fie cu noroc!

******************************

UPDATE, 15 decembrie, 12:42

In numele norocului promovat de campania “Ciobez pentru tine”, Fishington Post a efectuat un experiment inovator prin care a incercat sa afle care cantaret se pricepe cel mai bine la spart ghinionul.  Rezultatul, care ne-a dat pe spate de uimire, il puteti vedea mai jos:

******************************

UPDATE, 14 decembrie, 11:51

O informatie de ultima ora confirma faptul ca un numar de vedete a imbratisat campania “Ciobez pentru tine”, hotarand sa o sustina la randul lor. Pentru astazi, avem onoarea sa-l urmarim pe Bogdan Theodor Olteanu in propriul sau testimonial pentru campania de alungare a ghinionului. Detalii mai multe despre campania “Ciobez pentru tine” puteti citi in sectiunea sa speciala de pe Fishington Post.

******************

Vesti bune, cititori Fishington Post care ati trait in 2011! Cum acest an nu a fost chiar cel mai norocos dintre toate (vezi crize, recesiuni, bani etc.), noi, specialistii publicatiei care aduce adevarul de partea cui trebuie, lansam o initiativa prin care vom contraataca ghinionul exact cu armele lui: CIOBEZ PENTRU TINE! Mai jos aveti un film care probeaza teoria noastra in legatura cu ghinionul.

Si pentru ca suntem siguri ca deja va puneti intrebari, avem mai jos cateva raspunsuri pentru ele. (Sau puteti sa mergeti la meniul “Ciobez pentru tine”, din bara de sus a paginii, unde gasiti si regulamentul.)

1. Nu trebuia sa fie “Ciobesc pentru tine”?

Nu. Conform DEX, sa ciobesti inseamna sa spargi in parte un obiect casant.

Sa ciobezi inseamna sa spargi orice obiect casant cu scopul aducerii de noroc. Credeti-ne pe cuvant. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au inceput sa ciobeze pentru a avea noroc. Asa ca noi vom aduna foarte multa sticla de la foarte multi oameni, pe care o vom sparge in cadrul ulterioarei Gale Anti-Ghinion “Ciobez pentru Tine”.

 2. Pot sa particip si eu?

Bineinteles. Singura conditie este sa fi avut cel putin 1 (unul) ghinion incepand cu data de 1 ianuarie 2011.

3. Cum particip?

Primul pas este sa accepti faptul ca ai avut ghinion si ca ai nevoie de ajutorpentru noroc in 2012.

Apoi sa trimiti unul sau mai multe obiecte casante (din sticla, portelan, ceramica etc.) la Centrul de Colectare a Ghinionului, din adresa redactiei Fishington Post: Bucuresti, Ion Brezoianu 4, Ultimul Etaj. Prin curier, printr-un prieten sau, si mai bine, in persoana, pentru ca noua ne place sa primim lume in vizita.

Respectivul obiect casant (sau respectivele, dupa caz) vor fi insotite de numele celui care l-a depus (“titularul”), precum si de un norocatist scris din partea acestuia, continand formele mai exacte ale norocului urmarit de titular.

ATENTIE!!! Multa vigilenta cu oglinzile. Manipulate necorespunzator, ele pot aduce 7 ani de ghinion in caz de spargere!

4. Cand particip?

Campania de strangere a ghinionului incepe pe data de 9 decembrie 2011 si dureaza pana pe 17 decembrie 2011. Pe 18 decembrie, intreaga cantitate de ghinion colectata va fi ciobata in cadrul Galei Anti-Ghinion “Ciobez pentru Tine”, la o locatie anuntata ulterior, unde toata lumea va fi invitata.

Ghinionul va putea fi colectat si in ziua Galei, la fata locului, pana la momentul incheierii acesteia.

5. Ce castig?

Noroc, evident! Atat timp cat crezi in el.

6. Cum o sa fiu tinut up-to-date?

Pe FishingtonPost.ro, in fiecare zi (recomandam adaugarea la bookmarks), unde vom prezenta materiale legate de initiativa de spargere a ghinionului, alaturi de personalitati cunoscute si de multe alte surprize.

7. Vreun ultim cuvant?

Spor la spart! (ghinionul, desigur)

Răspunsuri