Wannabe publicitar? Admiterea la Scoala ADC*RO se apropie de finish

Recomandări

Daca planurile tale de viitor implica urmatoarele agentii: ADDV EuroRSCG, Cohn&Jansen JWT, Gavrila & Asociatii, Friends Advertising, GMP Advertising,  McCann Erickson Romania, MRM Worldwide Bucuresti, Publicis, Odyssey Communication sau orice alt topos creativ, probabil ca ar trebui sa constientizezi existenta benefica a Scolii ADC*RO. Aflata la a patra editie, Scoala ADC*RO a devenit un benchmark pentru tinerii aspiranti la statutul de publicitar.

Din motive care tin de conservarea nivelului ridicat al pregatirii studentilor ADC*RO, deadline-ul admiterii de anul acesta s-a prelungit cu o luna (pana pe 7 noiembrie inclusiv). De-aici rezulta ca pentru tutori nu conteaza numai cum absolvesti scoala, ci si ce potential ai inainte de a o incepe. De astazi mai ramane o saptamana pentru rezolvarea sclipitoare a briefului-  care presupunea realizarea unei povesti din imagini, a unui outdoor pentru YALE, ceva trolling si un script.

Inainte de a pune la cale petitii online de includere a creativitatii in programa scolara, de a mazgali pancarte pe care sa scrie “Error 404. Creativity not found” s.a.m.d, o idee ar fi sa te duelezi in idei la Scoala ADC*RO cu cei care iti vor fi colegi de breasla, inamici de moarte sau, cine stie, surse de inspiratie.

Predau legatura direct Scolii ADC*RO. Aici gasiti brieful, tarto.. tutorii, absolventii generatiilor din urma si alte informatii utile.

Over and out.

PS de maxima importanta: In caz ca va intrebati, da, multi dintre absolventii Scolii ADC*RO au ajuns sa lucreze pe bune in publicitate.

Răspunsuri