Telegrama de la Premiile Superscrieri – prima editie, ultimul pas

Recomandări

Dupa cum v-am anuntat, sambata seara, pe 29 octombrie, a avut loc Gala Premiilor Superscrieri, la Madame Pogany.

Fundatia Friends For Friends, organizatorul acestui concurs, si o parte din juriu (Larisa Ghitulescu, Mona Nicoara, Petrisor Obae si Viorel Ilisoi), au adunat in aceeasi incapere in jur de 100 de concurenti din cei 213 inscrisi.

Castigatorii au fost rasplatiti cu urmatoarele: cinci premii de 500 euro, bilete la conferinta The Power of Storytelling si, desigur – fiind vorba de un concurs de scriitura – carti, oferite de Publica si Okian.

Pentru cei care au auzit doar pasager despre eveniment, Premiile Superscrieri sunt un proiect inceput in iunie 2011, care promoveaza “jurnalismul narativ si scriitura creativa despre oameni, evenimente si momente reale, ca moduri de exprimare a puterii cuvintelor de a influenta in bine relatiile dintre oameni, de a genera schimbari de atitudini, cutume, norme.

In momentul de fata, proiectul Superscrieri nu are pretentia de a fi deschis o noua usa.  In schimb, poarta cu sine convingerea ca a schitat conturul uneia, pe un zid care ne separa de o lume mai buna a cuvintelor.  Pentru mai multe detalii si marturii despre aceasta competitie, explorati cu incredere ffff.ro.

Răspunsuri