Fotbal, pariuri si Twitter

Marketing

 

Din ciclul “orice englez se pricepe la fotbal, politica si pariuri”, avem urmatoarea stire de dincolo de Canal: William Hill, celebra casa de pariuri din Regatul Unit, pariaza pe Twitter. Si pentru ca tot avem maine marele meci dintre Extraterestri si Diavoli, putem sa castigam bani buni de pe urma primului jucator care va “twitui” dupa fluierul final.

Favorit e Rio Ferdinand, cu o cota de 1,80, urmat indeaproape de “baiatul rau” Wayne Rooney, cu 3,25. (Baietii din Manchester, pare-se, sunt mai prezenti pe social media). In schimb, fanii catalanilor se vor putea imbogati de pe urma lui Pique sau Iniesta, putand castiga de 15, respectiv 17 ori, suma pariata. Tabelul complet il puteti vedea AICI.

Si pentru ca tot retelele de socializare incep sa fie prezente peste tot, asteptam si alte categorii de pariuri. Care echipa va strange mai multi fani pe Facebook dupa finala? Il vor adauga Pep sau Alex pe arbitru in lista de prieteni? #ViscaBarca sau #GloryManUnited va fi primul hashtag pe care se va posta dupa meci?

sursa foto

Răspunsuri