Cand nu mai vorbesti afacereza, o umpli de sange

Marketing

De cateva zile, Radio Guerilla difuzeaza un spot cu Mihaela si mama ei. Spotul e pentru The Money Channel si face parte dintr-o colectie de orori publicitare care incepe cu “Caldurica de la pasarica” si trece si pe la alte manelisme, mai mici sau mai mari.

Ascultati si voi. Apoi, trimiteti injuraturile pe adresa cunoscuta. Daca il cunoasteti pe autor sfatuiti-l sa-si inghita portofoliul, nu inainte de a se sfatui cu mama sa in legatura cu oportunitatea plecarii sale la Bucuresti, in conditiile in care, probabil, si comuna sa avea nevoie de forta de munca.

The Money Channel R-XXX

PS Draga autorule, ca idee de executie, asa, sa stii ca nu era nevoie de adaugirea “cand o sa fii tu mai mare” – mergea si fara

PPS Draga clientule, trebuia sa continui sa vorbesti afacereza, o rupeai deja binisor si te prindea mult mai bine

Răspunsuri

 • http://www.hoinaru.ro hoinaru

  Ogilvy for the win! :) )

 • luluts

  Mi-aminteste de bancul ala cu Alinutsa, pasarica, mama, noaptea si geamul.

 • haplea

  mancati rahat. numa ideile lu’ tranca e bune? drogatii pwlii

 • http://pisicka.wordpress.com Pisicka

  Probabil că gospodinele consumatoare de detergenţi şi Dove au trecut pe Money Channel…

 • Belea

  Omg! Nu se poate!! Este cu adevarat o reclama…oligofrena, dar potrivita romanilor. Penibil!

 • coco

  conform unor studii empirice, cateva echipe de creatie, din nefericire nu putine, sufera grav de SMC supranumit si sindromul menstrualo- creativ. incepand cu jumatatea ciclului menstrual creativ, pana cu cateva zile inainte de menstruatia creativa, creierul creativilor bolnavi de SMC se schimba atat pe plan fizic, cat si pe plan emotional. necontrolarea simptomelor acestui sindrom afecteaza calitatea vietii tot mai multor oameni decenti, adica a consumatorului, cat si calitatea vietii colegilor de breasla, oameni responsabili si cu mult bun simt care se simt rusinati de rusinea creativilor in plina menstruatie creativa. desi este cunoscut drept un comportament firesc al creativilor slabi spre prosti, SMC poate fi ameliorat printr-o multime de terapii medicamentoase, alimentare sau alternative, prin tratamente cu carti de specialitate, dar mai ales cu infuzie de bun simt si profesionalism.

 • http://twitter.com/sorintranca sorin tranca

  va multumesc pentru comentarii si-mi pare rau daca am lezat pe cineva cu acest spot, insa din momentul in care l-am auzit am simtit nevoia sa fac ceva pentru a-l sanctiona

  haplea, continua sa mananci ce mananci