REGULAMENT

LER

Participa si tu, castiga zilnic si intra in cursa pentru Super-Ler! Pentru ca meriti sarbatori pline de Ler!

Concursul e deschis tuturor cititorilor FIshington Post si tuturor utilizatorilor de Facebook. Trebuie decat sa ai peste 13 ani!

11 LER-uri pentru 2011

Castigi unul din cele 10 LER-uri zilnice expuse pe Fishington Post in sectiunea “Ler Superstore” si un Mare Premiu, Super-Lerul, scos la concurs in ziua de 18 decembrie!

Exact, avem si un Mare Premiu. El va fi pus la bataie in ultima zi de concurs, deci fa bine si incepe sa aduni de pe acum cat mai multe like-uri.

SUPER-LERUL va fi castigat de jucatorul cu cele mai multe Like-uri la un Ler zilnic + numarul de Like-uri adunate pentru Super-Ler in ziua de 18 decembrie.

“Ler Superstore” te va tine la curent cu topul like-urilor pentru fiecare LER. De asemenea, doar aici vei putea admira intreaga colectie de LER, innoita zilnic.

Din 8 pana pe 18 decembrie, Fishington Post va avea cate un post zilnic insotit de un LER. Ele vor fi in vitrina “LER Superstore”, pe care nu trebuie s-o ratezi. Oricine poate intra in competitie pentru castigarea LER-ului. Trebuie doar sa ai cont de Facebook si sa iti placa competitia.

Intra pe Fishington Post in LER Superstore si da SHARE lerului tau preferat pe profilul tau de Facebook. Fiecare dintre cele 10 LER-uri zilnic puse la bataie va avea pretul sau de pornire. In LIKE-uri! Exact, ca la licitatie! Tu trebuie doar sa aduni cele mai multe Like-uri si poti castiga LER-ul zilei. Odata acordat, LER-ul va fi marcat sold-out in Ler Superstore. Va fi numai si numai al tau, fiindca tu esti tu si Leru-i Ler!

Daca nu ai reusit sa castigi unul din ler-urile zilnice, mai ai inca o sansa la FERICIRE. Numarul cel mai mare de Like-uri stranse de tine la un Ler zilnic se vor aduna cu Like-urile stranse pt Super-LER (premiul cel mare, pus la bataie in ziua de 18 decembrie) iar scorul astfel obtinut va fi cel cu care concurezi la castigarea Premiului cel Mare, Super-Lerul, aceasta adevarata esenta a Ler-ului, pus la bataie doar pe si de Fishington Post!

Licitatia pentru fiecare din LER-urile zilei se opreste automat la ora 24:00 a zilei respective. LER-urile care nu intrunesc numarul minim de Like-uri vor fi donate in scop caritabil sau distruse, dupa caz.

Pentru a evita situatia nefericita in care 2 concurenti se afla la acelasi numar de Like-uri, te rugam adauga, dupa ce dai Like, un comment post-ul cu Lerul zilei referitor la ce urmeaza a faci cu Lerul pe care ti-l doresti. Ne va ajuta sa diferentiem intre concurenti cu acelasi numar de Like-uri.

Castigatorii LER-urilor vor fi anuntati pe Facebook!

* * * * * * * * * * * MULT SUCCES! * * * * * * * * * * * * * * *

Răspunsuri