Dialog de guerrilla despre radio cu Vlad Craioveanu

Invitatul săptămânii

Pentru ca ieri a fost marea sarbatoare a indragostitilor, Valentine`s Day, l-am luat la o sesiune de intrebari de guerrilla pe Vlad Craioveanu, cel care a facut legamant de iubire eterna cu radio-ul. Asa ca va oferim, post Valentines`s Day, vorbele lui Craioveanu despre poporul de radio, brandurile care evita FM-ul si consumatorii de Fishington Post :)

Este radioul un canal de comunicare ce si-a atins potentialul si se stinge?

Pai daca radioul e mort, in cazul asta am o colaborare benefica cu acest mort.Este un mort cu o foarte mare grija pentru subzistenta mea. Tot respectu’ pentru el.

Ce s-a schimbat in radio de cand lucrezi? Ce s-a pierdut si ce s-a castigat? Cum era inainte consumatorul de radio si cum este acum?

Inainte era mai tanar desigur :) Internetul nu cucerise inca piata la adevaratul lui potential, radioul era animat de spirit, pe cand acum are un aer mai mult industrial, iar asta e si din cauza consumatorului care pana la urma impune sau nu un produs pe piata. Si in cazul de fata consumatorul vrea ceva care sa nu-l solicite prrea mult si in care sa-si regaseasca debilitatea romaneasca.

Care e ultima reclama de radio care chiar ti-a placut?

Iubesc foarte tare toate reclamele de pe Guerrilla :) dar tare nu asa….

Ce le-ai transmite marilor corporatii care nu mai vad niciun rost in a se promova pe radio si aleg alte medii de comunicare?

La un show de radio uneori la orele diminetii se ating audiente mai mari. Si daca nici aspectul asta nu te convinge atunci cumpara efectiv daca ai ras macar odata la un show de radio. Si daca nu… atunci dispari.

La ce branduri nu ar face reclama Vlad Craioveanu? La ce branduri ar face promovare pro-bono?

La cele gratis. Pentru promovare pro-bono, negociem.

Un scurt mesaj catre cititorii Fishington Post.

Fiti in ton. post scriptum

sursa foto

Vlad Craioveanu este DJ la Radio Guerrilla din aprilie 2005. Are o experienta de peste 13 ani in radio, fiind timp de 7 ani de zile una din vocile emblematice ale PRO FM-ului.

Răspunsuri

  • http://www.piratiideapasalcie.ro Piratii de apa salcie

    Parca s-a terminat. Sau parca nu.