Creative Fitness Studio, un SEAL al creativităţii

Invitatul săptămânii

Creative Fitness Studio este un program pentru dezvoltarea şi exersarea intensivă a creativităţii – pentru că oamenii îşi doresc şi au nevoie de ea în toate aspectele vieţii lor. Funcţionează ca un adevărat sistem de fitness, cu traineri profesionişti, pachete de antrenamente, tehnici de exersare dozate şi, mai ales, cu siluete cerebrale de invidiat – la final.

Precum în orice curs intensiv, stimularea şi dezvoltarea creativităţii implică activităţi practice ce pun accent pe soluţii practice. Tehnicile sunt din cele mai diferite, de la interviu şi debriefing până la brainstorming şi gamification. Exerciţiile ce îmbunătăţesc rapiditatea decizională şi găsirea de soluţii se întrepătrund cu tactici de implementare a ideilor.

Creative Fitness Studio este un fel de pregătire tip SEAL pentru creier prin exerciţii individuale şi de grup. Şi precum o mare parte din pregătirea forţelor speciale amintite are loc pe plaja sau în apă, astăzi îl vom revedea pe cel care are o mare legătura şi cu plaja, şi cu marea, Tudor Chirilă, solistul trupei VAMA.

Fiind unul dintre cei mai iubiţi şi creativi solişti din România, Tudor Chirilă afirmă că ,,deblocarea creativităţii are loc prin întâlniri” iar ,,a fi creativ înseamnă a fi nesigur”.

Ultima ediţie a Creative Fitness Studio începe în data de 20 martie 2013. Răspunzători de relansarea gym-ului de antrenare a minţii sunt cei din Fundaţia Friends For Friends.

 

Răspunsuri