Creativitatea ca defect organizat – Andrei Gheorghe la Lobul Creativ

Invitatul săptămânii

Redactia Fishington Post a zbughit-o catre ape mai molcome, yeeeeey! Asa ca intre 10 si 15 august, pe langa ocazionale postari de pe unde om fi, va lasam cu un potpuriu de “Daca doriti sa revedeti”. Speram sa va placa si voua ce ne-a placut si noua. Oricum ar fi, nu uitati: cine citeste din urma va intelege cel dintai :) . P.S. Articolul de mai jos a fost initial publicat in 2011.03.18.

Andrei Gheorghe crede ca ideile trebuie comunicate cu violenta, rapid, aproape in timp real. Stim din noua editie a Lobului Creativ (cum altfel?), o minunata escapada conversationala in Arcadia lui Gheorghe.  Cum era de asteptat, in acest univers lucrurile stau un pic altfel: canapelele sunt dogme, oamenii de la juridic si financiar sunt capcauni si cearta ajunge sa fie emulatie. Explicatii fara echivoc doar vizionand cu sufletul la gura Lobul.

Intre creativitate si arta este diferenta de spatiu. O agentie de advertising sau lumea intreaga pe care dansezi. – Andrei Gheorghe

Pentru alte interviuri marca Lobul Creativ, accesati cu incredere FFFF. Pana acum au discutat pe marginea creativitatii Tudor Chirila, Alex Galmeanu, Mugur Ciumageanu si Ana Maria Andronic.

Răspunsuri