Alte alegeri…

Branding Consumator

Cat de usor este sa alegi? (imi pare rau, dar nu pot scapa de subiectivism aici, deci va inteleg daca nu sunteti de acord cu mine sau vi se pare ca… nu stiu)

1. Relativ usor
Daca esti undeva dincolo de bine si rau, mai bine dai cu banu’ decat sa faci un atac cerebral incercand sa iei decizia.
Daca esti convins de bine sau de rau (desi uneori ce e bine pentru unii e rau pentru altii si invers), mai bine dai cu banu’ decat sa realizezi mai devreme sau mai tarziu ca de fapt esti tot dincolo de bine si rau.

2. Usor de tot
Daca ai in dotare niste “ochelari de soare de cal”, aia e. Esti linistit. Faci alegerea si, in functie de cat de performanti sunt ochelarii, vezi tu mai incolo.

Nu cred ca ar fi “efectiv” sa aberez sau nu mai departe vis-a-vis de adevar, bine, rau, dreptate si asa mai departe.

Cel mai usor e sa dau un exemplu – doua prezentari; de fapt una singura in doua variante. Una buna sau rea si alta buna sau rea. :)

Puteti sa alegeti? Care e buna? Care e rea? Cine are dreptate? Adevarul e la mijloc” Printre randuri? – voi decideti/alegeti…

Pareri?

Răspunsuri

  • Andra

    Adevarul mereu o sa ramana adevar. Problema cea mai mare este ca uneori ne este teama sa il rostim. Ar fi mult mai simplu sa spunem partea noastra de adevar ca impreuna cu cealalta parte de adevar sa formeze adevarul suprem.
    Referitor la bun sau rau – cele doua nu pot fi determinate decat daca avem un termen de comparatie. Bun, fata de cine? Rau, fata de cine?

    Andra.