Catre cautatorii de consumatori si catre consumatorii de peste

Consumator

Opha3343Stim de la Teleenciclopedia ca pestele e de multe feluri si ca e prieten cu Jacques Yves Cousteau. Din diverse alte locuri, mai cu seama pe post de simbol, ca e semn bun si ca uneste oameni.

Aflam insa de la consultantii nostri medicali, insa, si urmatoarele foarte interesante aspecte (peste – ha ha – cele pe care le cunoasteti deja, va rugam sariti):

1. Pestele e singura sursa de hrana care furnizeaza corpului cantitati bune de Omega 3, un acid gras care reuseste sa reduca (fapt medical dovedit) riscul de atac de cord

2. Tot Omega 3 pare a fi eficient in lupta cu imbatranirea celulelor cerebrale, previne anumite forme de cancer si boli ale ochilor

3. Specialistii recomanda, in general, consumul de peste gras, sardine sau somon, care sunt si mai putin expuse la acumularea de compusi toxici, precum mercurul. Atentie la macrou, peste-spada sau rechin, care sunt specii cu mult mai predispuse la a contine compusi toxici

Asa ca haideti la un sushi in weekend, fiindca asa vom trai mai mult si mai sanatos. Iar daca nu sunteti inca pe deplin convinsi, iata mai jos niste linkuri catre niste surse de incredere.

AICI

AICI

AICI

SI AICI

Consum placut si sa ne-auzim cu bine.

Răspunsuri