Mini-post de calatorie de pe micul HTC Desire

Consumator


Dupa cum cei mai agili intelectual dintre cititorii nostri au dedus deja privind imaginea, a doua zi a anului 2011 am plecat din Lisboa.

Drumurile ne-au adus la Aljazur (asemanarile cu Al-Jazeera, desigur, deja observate de aceiasi cititori, se datoreaza etimologiei arabesti, cuvantul reprezentand pluralul substantivului “insula”), care desi nu e insula, e o enclava gen Vama Veche, unde se strang surferi din toata lumea si unde se si tin, din ce auzim, multe din campionatele mondiale de plimbat pe creasta valului.

Inainte de a incheia aceasta chinuita transmisiune de pe un HTC caruia i se cam si termina bateria, dati-ne voie sa mai adaugam ca e destul de misto aici, fara sa fie vreun lux, ceea ce ne aduce din nou in situatia de a injura in gand lipsa de vointa a autoritatilor din turismul romanesc din ultimii 20 de ani – sau, dupa caz, bagabonteala lor, chestie pe care insa n-o mai injuram in gand.

Pt ca, fratilor, cateva chestii de pe-aici demonstreaza ca nu-ti trebuie multi bani pentru a face turism, ci niste bun gust, respect fata de traditii si un pic de dorinta de a munci.

Adeus por agora.

Răspunsuri