Revelion cu portocale si alte mici relatari de consum

Consumator

Draga Elfule, draga Peste-de-uscat, dragi cititori si rascititori ai lui Fishington, aflati ca noi, cercetatorii Institutului Sturmdrang, prietenii si colegii vostri, suntem bine sanatosi, ceia ce va dorim si dumneavoastra.

Noaptea de Bom Ano ne-a prins pe picior negresit in tara Portocalia, acolo unde chiar si cand ploua e frumos.

Oamenii locului sunt simpatici si primitori, chiar daca iti dau uneori senzatia ca nu au chef sa faca nimic din ceea ce ii rogi tu sa faca. Timpul mediu in care iti cumperi o prajitura e de 20 de minute. Dar e o prajitura foarte buna.

Cand nu ne plimbam pe strazi, noi locuim la o mansarda cu un mic balconas, de la care lumea se vede cam asa. E frumos, dar e si frig uneori, fiindca asa cum iarna nu e ca vara, nici Oceanul Atlantic nu e Oceanul Pacific.

In restul restului, am mai observat ca in publicitatea locala Anul Nou si Craciunul sunt evenimente cu impact scazut. Nu e ca la Bucuresti, unde toate billboardurile si machetele de presa si TV-urile sunt despre Mos Craciun si sarbatori (na, ca iar ne-am inervat aducandu-ne aminte de ineptiile de sezon cu care ne-a cadorisit Cosmote).

Tot aici se afla si Turnul Belem si alte locuri deosebite, la care speram sa putem reveni in curand, in masura in care si conexiunile vor fi mai prietenoase.

Pana la revedere va uram tuturor cele bune si un an nou dulce si parfumat ca un pahar de suc proaspat de portocale, aici la numai 50 de centi.

Com amor e amizade!

Răspunsuri

  • http://www.curs-valutar-bnr.org curs valutar

    Inca nu am reusit sa fac un rev/Craciun in afara tari asta si pentru ca is comod si nu vreau sa stau in Aeroport ca prostu
    iar cu masina iarna tre sa fii trilulilu sa pleci ..

    Ehh asta e sper ca a fost mijto ..