Raspunsuri existentiale de la Google + SUPER-LER

Consumator

In sprijinul celor care isi pun multe intrebari in legatura cu lumea, cu ce e interesant, cu ce e relevant, vine (din nou) Google. Personalul de la Google Labs a inventat Google Ngram Viewer, o unealta extrem de utila pentru oamenii curiosi pe care (cel putin pe mine) ii va tine ocupati ceva vreme de acum incolo.

Mai exact, s-a intamplat ca Google a scanat vreo 15 milioane de carti din 1800 incoace si a indexat toate cuvintele din ele, astfel incat noi, astazi, putem compara trendurile anumitor termeni pe parcursul a mai mult de doua secole. Numai curiozitate si imaginatie sa avem.

Eu deja am incercat unele “batalii”. Ce ziceti de books vs radio vs television vs internet? Sau de Jesus vs Mohammed vs Buddha? Sau de sex vs drugs vs music? Sau de Jesus vs Beatles? Sau de sales vs marketing? Voi la ce va mai ganditi?

Castigi unul din cele 10 LER-uri zilnice expuse pe Fishington Post in sectiunea “Ler Superstore” si un Mare Premiu, Super-Lerul, scos la concurs in ziua de 18 decembrie! Afla mai multe detalii in REGULAMENT.

Răspunsuri