Inna featuring Internet Explorer 9 prezinta un nou hit de marketing + LER-ul zilei

Comunicare Consumator

Toti o stim pe Inna. Sub acest pseudonim, Elena Alexandra Apostoleanu a devenit cel mai cunoscut produs al Mangaliei. Si zau ca eu i-as da cheile orasului, plus un bust langa cel al lui Eminescu de pe malul marii. Fata ne duce numele orasului mai departe. Celebritatea Innei a starnit interesul Microsoft (oare Bill Gates i-a ascultat melodiile?) si, de cateva zile, cele doua branduri s-au asociat intru promovarea ultimei versiuni  de Internet Explorer.

Astfel, pe pagina Facebook, Inna ne indeamna sa cumparam descarcam IE 9 si vom aveam sansa sa ajungem in videoclipul ei. Pariaza pe INNA si Internet Explorer 9 – ne indeamna un slogan. Am nevoie de tine! zice un altul…

Daca trecem peste reactia de nedumerire initiala, incepem sa dibuim motivele din spatele aceastei asocieri. Scroll down la pagina de FB si vedem ca 1.796.943 de oameni au dat like. Inna mai are putin si il ajunge pe Mark Zuckerberg. Cam la 2 milioane de fani sa invarte si el. Ba chiar Inna noastra a fost premiata la 10 pentru Romania. Deci are si zestre si valoare! Plus, acces la tinerii petrecareti, de viata. Iar Internet Explorer vrea si el putin din consumatorii astia, vrea si el sa fie FUN.

Lider de piata, Internet Explorer-ul incepe sa se uite mai atent la concurenta, in special la Chrome. Iar cel mai sonor raspuns la amenintarea rivalilor a fost… Inna. Sunt taaare curios cum se va duce campania, ce reactii va starni si, mai ales, daca va fi un hit. Pana atunci, un sfat pentru concurenta: cautati-l repede pe Edward Maya! E crai pe Facebook, dar rege  pe YouTube.

sursa foto

Răspunsuri

  • http://www.ffff.ro blogdan

    Io o iubesk pe Inna mi se pare k e cea mai super fata si ka internet explorer e katerinca rau ka iti merge si mesu pe el :D va pooop!

  • http://elfuldelamare.wordpress.com/ elfulcubrief

    Super! Sa fie nebuneala!