Dintre 2 rele, voi ce alegeti?

Consumator

Semanatoarea, cu peronul pe partea dreapta. Iarasi lume puhoi. Pattern-uri, mai jos.

Domnul cu tatuaj monocrom tip "I love tantza – Ziarul Click. Domnisoara subtire, fosta bruneta actualmente super-bruneta Londa, carte urata din colectia Adevarul. Domnisoara cu pulpe groase, tricou galben inscriptie "Jeanswer / Answer", ziarul Click. Tanar scund si indesat, mult gel in par (in cap?)rucsac negru Killtech, cand i-phone, cand carte urata din colectia Adevarul. Doamna Blonda, adormita, sandale cu strasuri despicate tip slap plaja – ziarul ring (da, titlu cu minuscula). Domnisoara / doamna varsta ascunsa, geanta imitatie YSL, ganditoare intre capitole, carte urata din colectia Adevarul.

Atentie, se inchid usile.
Rog deschideti.

Sent via BlackBerry from Vodafone Romania

Răspunsuri

 • Alex Filo

  of, pricinosi mai sunteti :) ) e nevoie si de cineva care sa faca contabilitatea la adezgo sau de cineva care joaca table pe iphone in toaleta locului de munca.

 • Anonymous

  Fiecare om are un rol. Nu am reusi sa supravetuim, unii fara altii. Sa ne inchipuim cum ar arata o lume in care toti ar dori sa isi depaseasca conditia, sa invete mai mult,sa citeasca, sa fie doar in functii de conducere… Cine ne-ar mai intampina, cu zambetul larg, cand venim l-a servici, cine ne-ar aduce corespondenta, cine ar mai avea grija ca spatiul in care lucram sa fie curat, pe cine am mai conduce daca toti am fi directori ?
  Am mai fi cine suntem, fara ceilalti?

  Am putea avea mai mult bun gust, insa el este influentat (unii zic ca ne-am naste cu el)de foarte multe (familie, educatie, situatie financiara, ocupatie).

  Oamenii pun prea mult accent pe ambalaj si prea putin accent pe continut.

  Cara.

 • Anonymous

  Concluziile ar putea fi:
  1. se citeste mai mult Click decat Libertatea;
  2. se cumpara mai mult cartile din colectia Adevarul decat cele de la Jurnalul National.

  Asa ca eu am ales Evenimentul zilei si Ziarul financiar (varianta online, evident) si cartile de la Jurnalul

  Apropo de observatia domnisoarei Cara: este nevoie si de casiere, la Carrefour si Mega Image, care sa lucreze si in week-end pana la ora 22.

  Ovidiu