Facem un rebus?

Consumator

Se poate face rebus on line…probabil de mult timp, dar noi abia acuma am aflat. Uite, un exemplu de careu AICI.
Pe site-ul revistei REBUS gasiti asa: articole, epigrame, bancuri, etc. Enjoy!

p.s. articole mai vechi despre REBUS (revista si conceptul): pe lost and found.

Răspunsuri

 • Anonymous

  Vroiam sa va intreb : Ce si-a propus acest blog? Este blogul agentie Friends Advertising? Daca cineva interesat, de agentie, ar intra pe blog, nu crede-ti ca ar fi interesant, util, necesar sa oferiti si anumite informatii despre ultimile noutati ce privesc agentia si tot ce priveste activitatea sa (campanii, etc)?
  Am terminat geografia, asa ca… sigur as fi stiut unde sa caut informatii despre o anumita tara, continent, etc, interesant era ca lumea sa citeasca si o parere a unor oameni care au ajuns acolo, care au simtit pamantul respectiv sub picioare, care au vazut lucruri si au simtit ceva ce nu gasestit in carti. Insa, probabil ca nu suntem pe aceeas lungime de unda, cand vine vorba de lucruri interesante.
  Dumneavoastra stiti mai bine.

  Cara

 • The Everybody + all the close friends of Jacques Yves Cousteau

  Cara,

  Este un blog neoficial in care NU ne propunem sa afle oamenii mai multe despre ce face agentia noastra.

  In ceea ce priveste lucrurile interesante, nu ne iese poate de fiecare data (scuze de dezamagiri), dar sa stii ca ne straduim…daca gasesti macar un lucru, un articol, o idee interesanta pe acest blog (si suntem siguri ca asa este si in cazul tau din moment ce ne vizitezi) sa stii ca noi suntem multumiti.

  cu ganduri bune.

 • Anonymous

  Intampator am intrat pe acest blog. Articolul in care mentionati despre cartea Soarele gol, mi-a starnit curiozitate, si dupa mult timp, in care am citit doar multele cursuri de la facultate, am reanceput sa citesc. Am citit Soarele gol, apoi Alchimistul de Paulo Coelho (o carte ce merita citita de toata lumea), iar acum citesc Fortareata Digitala de Dan Brawn.

  Uneori, am tendinta de a incerca sa schimb lucrurile, in propria mea maniera, si uit ca, probabil, ele nu trebuie schimbate.

  Frumusetea lucrurilor consta tocmai in faptul ca noi, oamenii, percepem diferit lucrurile.

  O zi buna.Cara.

 • Anonymous

  draga cara,
  limba romana iti transmite cateva horcaituri, gemete si tipete de durere din celula aia mica si stramta din creierul tau; acolo unde o tii sechestrata si obisnuiesti sa o torturezi asiduu
  si destul de regulat;
  hai, spor la invatat; din cate stiu bac-ul se mai da si la toamna o data.
  tot un anonim, doar ca mai pasionat de limba romana putin;

 • Anonymous

  Draga anonim, din cate stiu, oamenii mari nu rad de oamenii mici. :)

  Cara