Botezul Facebook

Consumator

Se spune uneori ca oamenii din ziua de azi au doua vieti: cea reala si cea virtuala. In curand, acest lucru s-ar putea sa nu mai fie valabil, pentru ca social media ne invadeaza si cele mai ascunse coltisoare ale vietilor noastre si noi o primim cu bratele deschise.

Dupa chiar idei de inceput al vietii in social media (vizibile si la noi in tara), canadienii au dus lucrurile si mai departe. O viitoare mamica din Toronto a decis ca numele viitoarei sale fetite sa fie decis de utilizatorii Facebook. Iar acest adevarat plebiscit online nu se poate plange de lipsa de cvorum, mii de oameni votand pana acum in speranta de a deveni nasi.

Poate ca unii ar considera toata aceasta poveste nedreapta pentru viitorul bebelus, dar adevarul e ca vremurile si conceptiile se schimba exponential de cand cu social media. Pentru ca ce e social media, altceva decat un brainstorming urias al intregii planete, in legatura cu orice problema din jur, cat de mare sau cat de mica? Iar daca vreti sa faceti parte din brainstorming-ul nasilor, de care tocmai am vorbit, grabiti-va.

Răspunsuri