3 ganduri si cumva ultimele

Consumator

Aici vedeti celalalte cateva ganduri ale aceluiasi om pentru acelasi an, 2009. Sunt ultimele. Acum cine mai are ganduri poate sa ni le trimita si le scriem pe blog daca sunt inspirationale. Sau daca sunt cinstite.

SAPTE
Sa muncim mai mult. Lucrurile in care dorim sa fim cu adevarat buni se obtin greu. Diferenta intre un mediocru si un superbun este diferenta dintre monotonie si repetitie. Arata la fel, dar au alt rezultat. Omul este ceea ce face in mod repetat. Prin urmare, excelenta e un obicei.


OPT

Sa gandim mai mult si mai bine. Voltaire sau Rousseau spunea, cred, ca nici o problema nu poate rezista gandirii sustinute. Pe de alta parte, de multe ori, o problema mare poate fi impartita in probleme mai mici, mai usor de rezolvat. Putina geometrie in gandire nu ne va strica in anul asta, iar daca nu reusim altceva, in mod sigur vom reusi sa fim un pic mai savurosi si mai creativi.

NOUA
Sa ne apropiem de natura. Pentru niste city-boys-and-girls ca noi, am sa fiu, cred, destul de nepopular. Insa nu cred ca exista ceva mai adanc, mai destept alcatuit si mai putin sucit de mintile oamenilor. Incercati, ce va costa? Luati-va 3 ore din viata si mergeti in cea mai apropiata padure sau camp. Mirositi trandafiri sau urmariti frunze si sunete. O sa va placa.

Răspunsuri