The Social Movie Theatre

Comunicare Consumator

Nu fac recenzie de film, ca nu ma pricep, dar daca as face, despre The Social Network as zice ca e bunicel, ca Justin Timberlake e suprinzator de credibil, ca baiatul ala care-l joaca pe Zuckerberg e chiar talentat si ca fundalul muzical compus de Trent Reznor suna foarte foarte bine.

Sursa foto

Ce mi s-a parut mai interesant decat filmul in sine a fost insa ‘participarea publicului’ (numeros, la CinemaPro, basca miercurea portocalie). Nu cred ca era cineva in sala care sa nu fie pe Facebook, si se simtea foarte palpabil – toate reactiile erau unanime, la fiecare scena sau replica legata de feature-urile site-ului, parca erau o mare de Like-uri. Cand “The Facebook” (denumirea initiala)  isi pierde “The”-ul , cand Zuckerberg are o revelatie legata de importanta Relationship Status-ului sau cand il vedem ca da refresh obsesiv profilului fostei prietene, am simtit niste foarte pregnante “Aha”-uri in sala.

Si  cand s-a terminat filmul, cam 70% din spectatori si-au scos smartphone-ul si au verificat notificarile d pe Facebook. Pentru ca, asa cum zice Sean Parker in film, “We lived in farms, then we lived in cities, and now we’re gonna live on the internet!”.

Multumesc pentru atentie,


http://www.facebook.com/ioana.te

Răspunsuri