All a Twitter sau despre cum sa twitterim bine

Comunicare Consumator Recomandări

To tweet or not to tweet? Aceasta e intrebarea, vorba clasicilor. Iar raspunsul, ni-l da Tee Morris. Da, Twitterul este un intrument puternic de promovare daca este folosit cum trebuie, ne demonstreaza dl Morris. Know-how-ul pentru reusita intr-ale Twitter-ului ne este oferit pe suport print in “All a Twitter” – o “mica biblie” despre de ce, cand si cum sa ne folosim de platforma de micro-blogging. Cartea se gaseste pe  Okian, ceea ce nu ne surprinde. “Explore a world of knowledge” nu aveam cum sa nu cuprinda si Twittosfera :)

Cartea asta e importanta, nu atat ca ne invata “cum sa ne dam pe Twitter” ci pentru ca ne invata “cum sa ne dam pe Twitter intr-un mod relevant”. Titlul complet, sa nu uitam, este ” All a Twitter – A Personal and Professional Guide to Social Networking with Twitter”. Focusul fiind pe “Professional”. Da, sunt in microblogosfera twiteristi profesionisti. Da, anyone cand do that… daca stie cum :)

Din sumar, amintesc “Twitter to Go”, “iPhone, Therefore iTweet” – lesne de ghicit se discuta despre mobile twittering, “Taking care of Business” sau “ANTI-Social Media: The Dark Side of Twitter” in care aflam cum sa evitam pe spammeri, boots sau alti mici “sith lords” de 140 de caractere. Dar mai bine va las pe voi sa cititi cartea si sa ne spuneti cum a fost :)

Iar ca sa inchei tot cu o vorba inteleapta, cine n-are cont pe Okian, sa-si faca. Carti pe  saturate, pe toate gusturile, pentru toate preferintele. Colectivul Fishington recomanda lectura cu Okian, indiferent daca aveti sau nu ochelari :)

Răspunsuri