Cele mai multe SMS-uri pe ora, intre 13-17 ani

Comunicare Consumator Recomandări

Sursa foto

Un studiu al Nielsen ne arata un comportament al utilizatorilor de telefoane care ar pune pe ganduri orice operator telecom, cat de cat serios.

Tanarul american da, in medie, 3339 de SMS-uri de pe telefonul mobil. Conform datelor culese in al doilea trimestru din 2010, cei mai activi utilizatori sunt cei intre 13-17 ani. Aici, situatia sta “dramatic”: o tanara da, in medie, 4050 de mesaje scrise, iar un pusti… doar 2539 de SMS-uri. Mai mult, 43% dintre respondenti au afirmat ca motivatia pentru achizitionarea unui telefon se leaga de “texting“. De asemenea, studiul arata ca in randul acestor tineri, a crescut, fata de anul trecut, apetenta pentru aplicatiile smart-phone-urilor, de la 14 la 62 MB.

Ce inseamna aceste date? Tinerii incep sa domine telecomul si se transforma din active users in trend-setters. SMS-ul devine modalitatea preferata de comunicare,  iar telefonul  se transforma intr-o unealta de interactiune online. Nu stiu inca care este situatia din Romania, dar meritam si noi un studiu cel putin la fel de detaliat :)

Studiul integral, AICI.

Via Mashable

Răspunsuri