Toate cele rele sau despre Ziua Adevarului

Consumator Recomandări

In romana exista proverbul ala cu cele rele sa se spele, cele bune sa se adune. Mai ales cu ocazia Sarbatorilor de iarna, toata lumea pare sa fie buna, iertatoare, ingaduitoare cu semenii sai. Ei bine, eu nu cred ca e bine.

Cred ca de mare ajutor ar fi sa declaram ziua de 30 decembrie: ZIUA ADEVARULUI si atunci sa ii sunam, sa le dam sms-uri, sa ne intalnim cu oamenii apropiati sau mai departati si sa le zicem cu ce ne-au gresit, sa le spunem exact cand ne-au enervat si cu ce si cum ar putea evita pe viitor, sa le spunem si noi unde credem ca am gresit si ei sa ne spuna unde cred ei ca noi le-am gresit… si uite asa ar trebui sa se desfasoare penultima zi din an.

Apoi, in ultima zi ar trebui sa fie Revelionul in care, cu sufletul impacat si fara vrajba sau iertari de conjunctura sa bem si sa dansam si sa ne veselim… dar cu inima curata…

Asadar, ca sa incepeti anul cu bine, va sfatuim sa il terminati cu rau. Sa spuneti ce mai aveti de spus, sa retrageti ce aveti de retras sau chiar sa adaugati ce a mai ramas de adaugat.

Răspunsuri