Experiment: cum m-am lasat eu de fumat

Branding Consumator

Ieri m-am hotarat sa ma las de fumat. Am scris asta pe Facebook si am vazut ca nu doar prietenii m-au incurajat, ci si prietenii de pe Facebook, oameni pe care nu i-am cunoscut inca in viata reala. Azi dimineata aveam 24 de mesaje de la oameni apropiati, dar si necunoscuti care imi trimiteau carti si sfaturi despre cum sa ma las. Am deschis unul din link-urile trimise de cineva si asta m-a impiedicat sa mai merg la cafeaua de dimineata cu tigara. Am ramas la birou, incercand sa uit de dorinta de a fuma.

Facebook ajuta pentru ca oamenii vor sa ajute! De asta m-am hotarat sa fac un experiment: ma las de fumat cu Facebook. De Facebook deja sunt dependenta, asa ca sa nu-mi spuneti ca imi va fi mai rau. Vreau sa vad cum ma pot ajuta oamenii de pe Facebook sa-mi schimb un obicei pe care-l consider daunator pentru mine si pentru cei din jur.

Am nevoie de orice forma de ajutor pentru asta. Astept povesti, incurajari, chiar si huiduieli daca nu ma tin de cuvant. Friends si colegii de apartament vor sta cu ochii pe mine in acest timp. Toti au conturi de FB si-i rog sa ma parasca de cate ori ma las batuta.  Oricum, sper sa nu fie nevoie si sa reusesc sa ma las de fumat cu exemplele voastre. Incepand de astazi ma gasiti in grupul cum m-am lasat eu de fumat, unde astept orice tip de sustinere si metode pentru a renunta la fumat.

Later edit: un exemplu

Răspunsuri