cafea cu parfum de dacie

Consumator

saeco_vienna_automatic_espresso_large

Bautul cafelei la birou a devenit un fapt banal. Corporatiile si IMM-urile au grija ca angajatii sa beneficieze de tonusul ridicat al cofeinei. Aici gasiti cateva minunatii. Sunt niste produse indispensabile bunului mers al capitalismului. Printre ele, exista si Vienna Saeco. Ati ghicit. Produce cafeaua diminetilor prietenesti.

De cele mai multe ori, face o super-cafea. Uneori, se  mai deregleaza. Dar este relativ usor s-o repari. Mie imi inspira o Dacie de incredere. Putin cam demodata, dar usor de intretinut. Si daca nu vrea sa isi revina, oricand, un pumn bine plasat face ca procesul facerii cafelei sa fie reinceput. De cele mai multe ori. Oricum, prevad un viitor luminos pentru masina Vienna. Cine ar fi crezut acum cativa ani ca Dacia va fi asa o marca de succes? In ciuda plasticului eu cred ca vom izbuti si cu Vienna. Chiar daca momentan are carburatorul dereglat.

Pentru alte opinii de consumatori, puteti incerca si AICI.

Răspunsuri

  • The Sturmdrang Institute

    Bai elfule, scrii prea mult, ma… asa mi se pare? Care e ideea ta si de ce nu se putea zice, mai clar si mai fun, intr-un singur paragraf?

    Cu consideratie.