Calin, file din agenda telefonica

Branding Consumator

Sa fii eco nu inseamna doar sa reciclezi selectiv (oricum cand vrei sa faci asta gasesti cutii de carton amestecate cu pet-uri si pet-uri amestecate cu sticla). Nici sa plantezi un copacel si apoi sa te intorci acasa cu masina ta pe motorina.

Sa fii eco mai inseamna si sa arunci o privire spre lucruri simple si mici si sa te desprinzi de anumite obiceiuri inutile. Cum ar fi sa iti iei fiecare editie Pagini Aurii. Daca esti nostalgic, pastreaza-ti ultima editie cumparata. Paginile se fac si mai galbene in timp si o sa arate mai vintage.

Iar daca citesti randurile astea, inseamna ca ai acces la Internet, deci ai cum da de oamenii tai si asa. Consumi electricitate, dar macar nu tai si copaci folosind editia tiparita.

via Gizmodo

Asta nu inseamna sa renunti la a folosi Pagini Aurii, un serviciu foarte profi de altfel. Cu varianta online te poti descurca chiar mai bine decat cu editia tiparita sa gasesti ce-ti trebuie, iar cu Golden Box le poti facilita si celor din jur accesul la cautari rapide.

Cati dintre voi mai au pe-acasa Pagini Aurii?

Eu pastrez o editie de prin 2005. Cred ca e ultima cumparata de ai mei.

Răspunsuri

  • Pandele

    Afara iti vine blana, nu trebuie sa o cumperi. Cu abonamentul de telefon te trezesti cu ea la usa de fo’ doua ori pe an… trist si adevarat