Tanar intelectual cu target

Consumator Marketing

Corina devine in ultima vreme cea mai mare consumatoare de aventuri urbane in Bucuresti. Dupa ce Adrian Deosebitu’ a insistat sa-i lase cartea de vizita, astazi, tanarul intelectual Sorin Voltron i-a dat o-ntalnire trasa la xerox.

_Device Memory_home_user_pictures_IMG00233

In cautare de tinere cu ochi frumosi care s-arate bine, domnul Sorin isi face campanie de vreo 9 luni. A inceput cu flyere la metro, apoi si-a facut si cont de Facebook. Se pare ca n-are decat 4 fani online, insa mesajul sau a avut succes la TV.

Picture1

Voi ati auzit de el?

Răspunsuri

 • Pingback: Tweets that mention Tanar intelectual cu target | -- Topsy.com

 • http://ascetic-poetry.com Ihrielle

  Da’ cum sa nu fi auzit de asa un infam care m-a lasat sa cred ca doar mie imi adreseaza astfel de biletele? I-am dedicat si eu o scriere de pomenire, fara sa-i cunosc insa antecedentele care-l recomanda drept un zeu al vrajelii.

 • http://www.onoffmood.blogspot.com/ clandestine

  Ridic mana sa confim! Pe linia lui 123, la Eroilor – tin bine minte! – am fost flatata sa primesc astfel de biletel in plina multime calatoare cu RATB-ul.

  Confirm iata ca modelul de “noi2″ adaptat la liniile RATB cel putin la nivel de distributie, functioneaza, doar ca , socata de noutate, nu l-am mai reperat pe expeditor…

  Asa cum ziceam si dragului elf, data viitoare, cand mai fac parte din publicul tinta pentru dl. intelectual, il apuc direct de guler sau de curea si il provoc la un interviu in exclusivitate. Sa zica tot, despre aceasta campanie, despre cum a fost start-up-ul, despre daca e cu happy ending!

 • Ovidiu

  Ce “noi2″, ce “amandoi”, ce “sentimente”? Voltron are cea mai tare metoda de a face rost de puicute fierbinti si dornice de aventura. Corina, sper ca n-ai rupt biletul. Este criza si nu stiu ce buget de media mai are baiatul. Cu siguranta exista domnisoare care abia asteapta sa vada cum arata o locuinta de intelectual

 • Pingback: Cat de repede poti sa raspunzi la o intrebare simpla? |