Cum să aduni prietenii în jurul unei sticle… de Coca-Cola

Consumator

Mă uitam zilele trecute pe internet și am dat peste o inițiativă draguță, consider eu. Este vorba despre caravana Coca-Cola “Hai să mâncăm împreună”, un concept foarte interesant.

Se pare că în următoarea perioadă, în București, Constanța, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Oradea vor exista spații amenajate special pentru toți trecătorii (fie că sunt familii, cupluri sau prieteni) unde ne vom putea bucura de mâncarea gătită de chef Nicolai Tand, iar atmosfera va fi întreținută de un violonist. Totul este croit bineînțeles în jurul unei sticle de Coca-Cola, într-o atmosferă care cumva ne face să ne gândim la bucătăria mamei sau a bunicii.

HsmiCC

Pe mine m-a bucurat această inițiativă deoarece într-adevăr în zilele noastre fiecare membru mănâncă separat de ceilalți. Îmi aduc aminte cu drag de mesele la ore fixe unde se aduna toată familia. Deși nimeni nu zicea nimic, toți fiind ocupați cu devorarea în viteză a mâncării gustoase din farfurie (și da, atunci mâncarea chiar avea gust), prindea contur sentimentul acela de apartenență și de siguranță.

Alt aspect pe care îl apreciez este rememorarea faptului că o atmosferă plăcută și multă voie bună nu se construiesc numai în jurul unui pahar cu ceva de băut… cu alcool.

Poftă bună și la mai multe inițiative de acest gen!

Răspunsuri