Covrigii reloaded

Consumator Marketing

covrig
Acum trei ani de zile, se statea la coada la reduceri de sezon, credite de nevoi personale si plecat in Spania la munca. In acest moment, in plina post-criza cateva produse revin puternic pe piata. Printre ele, la loc de cinste, sta covrigul.

Cu sare sau cu susan, mai cald sau mai rece covrigul intrase intr-o perioada de acalmie vecina cu disparitia. Rar, vedeai cate un vanzator ambulant cu o ladita de covrigi stand in vecinatatea facultatilor. Dar acum, ca o veritabila pasare Phoenix, covrigul s-a ridicat din propria cenusa si troneaza, mandru si de cele mai multe ori proaspat, ca principala hrana pe fuga a bucuresteanului.

De unde acest reviriment? Existau consumatori de covrigi, chiar si cand produsul lipsea? Ce a produs declic-ul reaparitiei covrigului? De ce se sta la cozi la covrigi si nu la merdenele? De ce se vinde atat de bine, acum? Victoria covrigariilor in fata ghiseelor de Fornetti este deja un fapt consumat?

Intrebari ale caror raspunsuri, doar noi il vom da. Noi, consumatorii de covrigi.

Răspunsuri

  • http://laptopnews.ro Raluca

    Daaa…eu tot semnalam acum 3 luni nebunia asta si ziceam ca e un exemplu clar ca pe itmp de criza se pot face bani frumosi. domne daca ai ideea!! si curaj s-o pui in practica si ea face diferenta atunci ai succes( 70% din drum e parcurs!)

    Ideea a fost geniala iar eu m-am lovit de ea prin prisma covrigariei deschise chiar in Pta Romana langa facultate, nu va zic ca dupa jumatate de na deja, musteste a pungi pline de covrigi in fiecare zi/pauza.

    Si nu se satura lumea de ei..iar pt cei care stau la camin sunt Raiul pe pamant:)ca sa nu mai zic de cei care lucreaza in multinationalele din zona si care dimineata sau la pranz ingroasa coada tot la covrigi:)