Exista o aplicatie (ciudata) pentru asta!

Consumator

De cand e lumea si smartphone-ul, utilizatorii de iPhone si Android se bat, contrazic si masoara in aplicatii. Care e mai tare, care e mai gratis, care e mai misto, samd. Desi nu-s tocmai heavy app-user (cred ca am una de poze, Cinemagia, una de e-books, una de QR codes – recenta instalata si infamul Find Friends pe care mi-e lene sa-l sterg dar nici nu-l folosesc), ma distreaza discutiile despre ‘there’s an app for that’ si urmaresc noutatile. Noutatile de multe ori inseamna si ciudatenii, si exact despre asta vreau sa va povestesc azi.

Doamnelor si domnilor, bine ati venit la emisiunea “Smartphone Apps Freakshow“!!!

Pe primul loc, tocmai din Korea, va prezentam o aplicatie pentru domnii singuri, dornici de putina companie feminina, chiar si via telefon. Aplicatia “Honey it’s me” costa 1.99 USD si va ofera zilnic patru video apeluri cu un model in jur de 20 de ani, cu peste 1000 de mesaje pre-inregistrate, inclusiv “Nu te-ai trezit inca? E timpul pentru micul dejun?” sau “Somn usor, vise placute!”.

honey it's me app

Honey It's Me

Crash corsage” este o aplicatie foarte proaspata, inca ne-lansata, care vine in intampinarea sezonului de nunti. Pentru toti admiratorii lui Owen Wilson in “Wedding Crashers”, aceasta aplicatie ofera acum posibilitatea de a afla ce nunti sunt in vecinatatea ta, la care poti sa participi neinvitat. Mai mult, poti sa faci check-in la nunta respectiva si poti intra in competitie cu alti  ne-invitati, masurandu-ti mult realizarile, inclusiv supremul “M-am combinat cu un alt invitat”.

Crash Corsage

Daca sunteti cu adevarat plictisiti si ati epuizat absolut orice modalitate de a va distra sau mentine ocupati, atunci puteti incerca Hold On, aplicatia care va provoaca sa apasati ecranul pentru cat mai mult timp posibil.

Hold On

Daca minunatiile de mai sus erau rezervate pentru utilizatorii de iPhone, avem cateva aplicatii ciudatele si pentru fanii Android.

Constipation Clinic, dupa cum ii spune si numele, va poate ajuta cu o anumita problema digestiva. E foarte simplu: tragi aer in piept, te uiti la ecranul telefonului, acesta emite un sunet si…..gata, problema s-a rezolvat! Atentie: recomandam sa consultati un doctor inainte sa incercati asta acasa.

Constipation Clinic

Pentru ca cineva trebuia sa se gandeasca si la asta, exista pentru Android o aplicatie care nu face…nimic. Chiar nimic. E foarte sincera, chiar din descriere, aplicatia Nothing nu iti promite ca o vei folosi la ceva.

Nothing

Atat pentru acum, insa probabil ca dezvoltatorii de aplicatii nu stau degeaba, si in curand mai strangem material pentru o noua editie. Pana atunci, asteptam sugestii pe adresa redactiei!

Răspunsuri

  • Ralu

    tare rau aia cu wedding crashers :) )

  • marianapopescu

    Haha mie imi place aia care nu face nimica ! Foarte tare o sa o iau si eu .