Se cauta o mica tornada (angajari, job search, recrutare etc).

Consumator

Later edit: Multumim pentru CV-uri si reactii. Acestea au ajuns la angajator, care a gasit printre ele tornada adecvata cerintelor sale.

Date fiind probitatea si capacitatea de conexiune a cercetatorilor Institutului Sturmdrang, acestia au fost abordati deunazi de un coleg dintr-o companie multinationala cu urmatoarea solicitare “Stiti pe cineva care are…”

- Minimum 1-2 years working experience in marketing / advertising  (poate fi si ceva colateral, gen digital media, marketing research, customer/trade marketing, PR)
- Very good entrepreneurial drive, determination (gen e dat afara pe usa, intra pe geam)
- Team commitment (se integreaza usor si nu te lasa balta cand apar norii negri)
- Logical thinker  (o persoana mai degraba structurata in actiuni si gandire)
- Excellent communication skills and experience in managing with third parties (volubil, poate purta discutii, exclus introvertitii)

In cazul in care sunteti in situatia de a bifa la toate capitolele de mai sus si va intereseaza un job de marketing executive, va rugam alaturati linkuri relevante catre cv-ul dumneavoastra, in commenturi, mai jos. In situatia in care, din diverse motive, veti decide sa abordati cu mai multa discretie chestiunea, puteti folosi mailul fishingtonpost@fishingtonpost.ro, adaugand la “subiect” precizarea “sunt o mica tornada”.

Drum bun si succes!

Poza de aici.

Răspunsuri