Tastez, deci exist

Consumator

Intr-o zi m-am lovit la degetul aratator atat de tare, incat nu mai puteam face nimic cu el.  Pentru cateva zile, totul s-a dat peste cap. De la un singur deget, mana mea devenise inutila. Fiind vorba de dreapta, stanga nu o putea inlocui. Incompetenta mea fizica n-a fost atat de grava, totusi. Reuseam sa tastez, deci sa lucrez.

Nici nu am apucat sa ma bucur in acele momente ca nu-s doctor, ca a venit si timpul meu, al angajatului de la birou care opereaza un calculator.  Mai intai a picat netul si toata lumea a fost paralizata. Ehh… asta s-a rezolvat cu cateva telefoane si niste ajutoare care au venit sa resusciteze serverul. Dar cand mi-a murit calculatorul insa, eram handicapata, fara maini sau picioare parca, fara a mai fi in stare sa lucrez. cardboard-office_0

Sistemul asta imbracat intr-o carcasa de plastic e rotita care face ca ceasul sa mearga. Fara el timpul chiar sta in loc pentru lumea birourilor. Pentru ca moartea laptop-ului e boala grea pentru angajat, Victor Kapra a gasit un leac.

In incheiere, permiteti-mi sa ii urez o viata lunga calculatorului meu.

Răspunsuri