Amintiri din vacanta marcom

Consumator

De obicei, suntem obisnuiti sa cantarim lumea business-marcom prin prisma a ceea ce se intampla in Bucuresti sau, destul de rar, in alte 2-3 orase mai mari. Asta inseamna ca rareori bagam de seama ce se intampla in restul tarii, considerata ca un fel de colonie a capitalei din acest punct de vedere (asa cum chiar ea mai recunoaste).

Si pentru ca tot s-au cam terminat vacantele si am fost plecati care pe unde am putut, va prezentam mai jos o selectie cu ipostaze ale lumii business-marcom in 4 orase diferite, episoade redate de altfel si pe Twitter de numitul Spirifish.

In Buzau, observam (asa cum in curand nici nu o sa ne mai mire) cum nicio oportunitate de afacere nu este ratata de cea mai numeroasa natiune din lume:

 

 

 

 

 

In Sinaia, remarcam veleitatile de copywriter ale unui intreprinzator local:

 

 

 

 

 

In Sighisoara, gasim o expozitie de publicitate care se dovedeste a fi de negasit, cu un call-to-action scris parca de cineva din vremurile de constructie ale vechiului Turn:

 

 

 

 

 

In fine, in Sibiu, oras mai cosmopolit, dam peste art direction-ul din interiorul Bisericii Evanghelice in renovare (modelul din imagine este, de fapt, basorelieful unui barbat de pe propria sa cripta):

 

 

 

 

 

In cazul in care va asteptati la o concluzie profunda sau condescendenta in legatura cu marcom-ul provincial, n-o voi face. Cele enumerate mai sus sunt doar expresia comerciala a unor comunitati care, in mare parte, nu-si permit mai mult de un cont in banca sau care nu ridica trofee pe scene luminoase. Dar care, in acelasi timp, isi permit sa mearga mai incet pe strada si care nu se inghesuie dimineata in metrou pentru a dormi noaptea la birou.

Revenire din vacanta placuta!

Răspunsuri