Productie, export, consum

Consumator

Redactia Fishington Post a zbughit-o catre ape mai molcome, yeeeeey! Asa ca intre 10 si 15 august, pe langa ocazionale postari de pe unde om fi, va lasam cu un potpuriu de “Daca doriti sa revedeti”. Speram sa va placa si voua ce ne-a placut si noua. Oricum ar fi, nu uitati: cine citeste din urma va intelege cel dintai :) . P.S. Articolul de mai jos a fost initial publicat in 2010.06.10.

Asa arata harta globala cu ultimele amprente inregistrate pe consumul de apa in lume:
WFP_small

Desi pentru productia unui singur kg de orez e nevoie de 3000 litri de apa, chinezii consuma de 3 ori mai putina apa decat americanii. Cred ca recupereaza la bauturi, ca doar pentru productia unui litru de ceai se ajunge la 90 litri consum de apa, in timp ce pentru 1 l de cafea, consumam 840 de l de apa.

water-screens-2

Comportamentul personalde consum atipic si paradoxal semnalizeaza dependenta acuta pentru cantitati mici si abstinenta maxima de la cantitati mari, in cazul meu cel putin. Si zic: “las’ ca-i mai bine pentru mine si pentru o viata fara taxe de emisii“.

Nu pot sa-nchid aici, asa ca va las doar sa va ganditi la subiect, acelasi si pentru spotul care-a castigat competitia48 Hour YouTube Cannes Young Lions Ad Contest:

Răspunsuri