Voi pe unde-o luati cand inchideti ochii?

Consumator

Redactia Fishington Post a zbughit-o catre ape mai molcome, yeeeeey! Asa ca intre 10 si 15 august, pe langa ocazionale postari de pe unde om fi, va lasam cu un potpuriu de “Daca doriti sa revedeti”. Speram sa va placa si voua ce ne-a placut si noua. Oricum ar fi, nu uitati: cine citeste din urma va intelege cel dintai :) . P.S. Articolul de mai jos a fost initial publicat in 2011.01.10.

Pe canalul Vimeo al NPR (National Public Radio – npr.org – organizatie non-profit care se ocupa cu productia si distributia de stiri si materiale de informare cu caracter necomercial) am gasit o animatie frumos facuta de Benjamin Arthur, un ilustrator si animator destul de simpatic.

Filmuletul trateaza un subiect/concept foarte interesant, acela al liniei drepte. Dat fiind ca noi, cercetatorii Institutului Sturmdrang, facem colectie de comportamente de toate felurile, ne-am gandit sa vi-l aratam si voua.

Click mai jos si, daca v-a placut, nu uitati sa ne spuneti parerea voastra sau sa ne trimiteti materiale similare pe care sa le adaugam la colectie.

Răspunsuri