Parintii #$%@$>&!^(!!!!!

Comunicare

La inceput am ras. Apoi am fost socat. M-am enervat.
Nu credeam ca poate fi chiar asa…
Intr-adevar – “Proof that certain people just shouldn’t be allowed to procreate”.

stroller

Daca doriti sa va enervati… trecand prin ras, plans, mirare, furie, vizitati un pic Parent Fail.

Răspunsuri

 • Andra

  Am nevoie de o idee!

  Vreau sa devin medic veterinar. Am 26 de ani si probabil ca unii oameni ar spune ca trebuia sa ma trezesc mai demult. Sa zicem ca viata nu este mereu asa cum am vrea noi sa fie.

  Pentru a putea deveni medic veterinar trebuie sa dau la facultate. Deoarece ultima medie la stat a fost 9,06, cel mai probabil ca ass intra la particulara.

  Deoarece serviciul actual imi ofera doar banii necesari pentru a putea sa ma intretin (lumina, intretinere, mancare, etc.) nu am cum sa strang bani.

  In consecinta – am nevoie de 40 de milioane pe an (timp de 6 ani),un salariu lunar care sa imi acopere cheltuielile pentru a supravietui,un servici care sa imi permita sa ajung macar la laboratoare, si sa mai am si putin timp ca sa invat si sa dorm.

  Am incercat, pe ocolite, sa ma angajez la un cabinet veterinar, muncind o saptamana ca voluntar, insa cei de acolo au considerat ca imi fac o favoare ca ma muncesc (de parca daca dadeam cu mopul sau spalam instrumentarul deveneam peste noapte medic si le furam painea de la gura)si cand l-am intrebat pe sef ce parere are despre ideea de a ma angaja m-a jignit si mi-a aratat usa.

  Andra.

 • http://www.idealist.ro maccumac

  Andra, ceea ce scrii tu nu prea are legatura cu posturile unde iti lasi comentariile. However, as zice ca ai putea sa mai astepti pana strangi ceva bani, si apoi sa dai la facultate, ai mai putea sa faci un credit la banca (nu recomand), sau ai putea sa iti mai gasesti un job, doua, trei. Recordul in materie de joburi facute simultan, din cunostintele mele este de 3: un job full time la stat de la 8 la 4 pm, un job dupa asta la particular, de la 4 pm la 9 pm, si un job de weekend. Deci se poate. Facem ceva?

 • Andra

  “Facem ceva?” – este o propunere sau un indemn?

  Sunt o persoana serioasa, capabila, invat repede. Problema in aceasta perioada, in ceea ce priveste locurile de munca, respectiv o posibila angajare, nu arata prea bine.
  Am incercat sa imi gasesc inca un job, insa in aceasta perioada doar cu relatii reusesti sa patrunzi sau daca esti specializat intr-un domeniu de interes.

  Imi cer scuze ca am postat un comentariu ce nu are nici o legatura cu subiectul. Este greu atunci cand simti ca cei din jurul tau nu iti inteleg pasiunea, dorinta, visul, si atunci cauti un prieten. Pentru cei din jurul meu, a iesi cu iubitul in parc, a face copii, a te uita la televizor, a lenevi sambata si duminica, sa fi gospodina perfecta, este mult mai important decat a lupta pentru a nu simti ca nu traiesti degeaba,ca ai un scop pe lumea asta.

  Va multumesc pentru intelegere. O zi buna.