Povestea WikiLeaks + LER-ul zilei

Comunicare

Daca ati deschis macar un minut televizorul in ultimele saptamani sau ati intrat pe net pret de cateva clipe este imposibil sa nu va fi confruntat cu stiri despre WikiLeaks sau Julian Assange.

Platforma care a dat publicitatii mai multe informatii clasificate decat restul mediei traditionale la un loc se afla, in aceasta perioada, in mijlocul unui adevarat taifun. Arestarea editorului sef a provocat reactii dure din partea sustinatorilor proiectului WikiLeaks, cat si din partea opozantilor sai. La nivel international, WikiLeaks a declansat o criza diplomatica si a repus in discutie valorile sub care sta world wide web-ul.

Indiferent de ce parte a baricadei sunteti sau daca pur si simplu doriti sa aflati un pic mai mult din povestea Wikileaks, am gasit un documentar care explica, in parte, ceea ce se discuta zilele astea.

via Miruna

Castigi unul din cele 10 LER-uri zilnice expuse pe Fishington Post in sectiunea “Ler Superstore” si un Mare Premiu, Super-Lerul, scos la concurs in ziua de 20 decembrie! Afla mai multe detalii in REGULAMENT.

Răspunsuri