[SUPER CONCURS] Castiga LER! A inceput!

Comunicare LER

Vesti bune, iubitori de LER din toata lumea! Dupa ce ati urmarit mesaje din partea iubitorilor, utilizatorilor si specialistilor in LER, azi e ziua cea mare. Pentru ca, incepand cu acest moment, superconcursul “Castiga LER” este deschis!

Timp de 10 zile, articolele de pe Fishington Post vor fi insotite de LER-ul zilei. Un LER pe care il poti castiga chiar tu, daca il share-uiesti pe Facebook si primesti pe el cel mai mare numar de like-uri dintre toti participantii, pe parcursul zilei respective. Fiecare LER are un pret de pornire, in LIKE-uri. Exact ca la licitatie. Concurentul care va licita cel mai mult pentru LER-ul zilei il va castiga.

In fiecare zi, LER SUPERSTORE

Regulamentul complet poate fi studiat in sectiunea lui, din bara de meniu de sus. Pe primul dintre LER-uri il puteti vedea chiar in aceasta pagina.

Concursul a inceput. Mult succes si mult LER!

Castigi unul din cele 10 LER-uri zilnice expuse pe Fishington Post in sectiunea “Ler Superstore” si un Mare Premiu, Super-Lerul, scos la concurs in ziua de 20 decembrie! Afla mai multe detalii in REGULAMENT.

Răspunsuri