Continuam foiletonul cu ganduri de 2009

Comunicare

Am postat vineri primele 3 ganduri despre 2009 si cum ar trebui sa fim noi ca oameni si ca oameni. Continuam cu urmatoarele 3 ganduri ale aceluiasi coleg misto din birourile cu acvariu de la Academiei.

PATRU
Sa vorbim frumos. Va fi nevoie, in 2009, pentru ca am uitat sa vorbim unii cu altii, de un exces de comunicare. In plus, cum va suna, in loc de “Mda, luati loc”, un “Buna. Cum va merge azi? O vreme senzationala…” Sa nu uitam, omul are si are nevoie de emotii. Am invatat asta de la niste oameni simpli, in Africa. E o energie in asta, ceva incredibil.

CINCI
Sa ne ingrijim de sanatatea noastra. Mancati la timp, dormiti macar un pic mai mult sau mai devreme, luati-va vitaminele la timp. Sanatatea poate nu suna foarte bine ca subiect, insa lipsa ei suna foarte prost. In 2009, trebuie sa traim un pic mai sanatos. Faceti miscare mai multa. Un corp lenes leneveste si mintea. In cele mai multe cazuri.

SASE
Sa fim deschisi. Lucrurile care nu ne plac, amanate sau inghitite, participa din plin la acumularile de stres. Cu putin curaj in fata lor – si izolandu-le pe unele de altele, am putea sa dormim mai linistiti noaptea. Si, in plus, o sa invatam o gramada de lucruri noi. Incercati sa fiti asa macar o luna, daca nu sunteti deja. Eu am incercat si merita.

Răspunsuri